La selecció catalana de Powerlifting torna del Campeonato de España Multideporte amb tres metalls i tres nous records d’España. Aquest records corresponen a les actuacions de Luis Miguel Jiménez que s’ha penjat la medalla d’or a la categoria de fins 65 Kg, Alfonso Romero que ha aconseguit la medalla d’argent també a la categoria fins 65 Kg, i Javier Lafuente a la categoria fins 88 Kg. 

Malauradament els esportistes Marc Oro, Andreu Castro i Abdoul Serigne van ser penalitzats pel nou reglament i pel rigor arbitral de la competició. D’aquesta manera tots els seus intents van ser considerats nuls i per tant no van aconseguir que la seva participació brillés. 

Tots ells tornaran a competir el proper 20 de Juliol a Espai Fitness per seguir demostrant que, amb constància i esperit de superació, poden ser els millors aixecadors de Catalunya. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies