El regatista català Paco Llobet s'ha proclamat guanyador de la quarta prova del I Circuit Iberdrola – Vela Paralímpica 2013 Classe 2.4mR, una competició impulsada per la "Real Federación Española de Vela", a través de la Direcció Paralímpica, i d'Iberdrola, principal patrocinador de l'Equip Paralímpic Espanyol Iberdrola de Vela, amb el suport del Comitè Paralímpic Espanyol i de la FEDDF.

Llobet es va fer, al llarg de les sis proves disputades, amb dos primers llocs i tres segons, però no va poder finalitzar la quarta mànega. Tot i això, el barceloní va acabar la regata al capdavant de la classificació amb 8 punts.

Després del regatista del Club Nautic Arenys de Mar es va situar l'andalús Javier Contreras, del Reial Club Mediterrani, amb 16 punts, que va tancar la seva participació amb un primer lloc en l'última mànega. I tercer va ser Rafael Andarias, que va sumar 19 punts, amb unes condicions a la mar que no li van ser favorables.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies