El Parc d'atraccions Tibidabo celebra, un any més, la festa ''Un Estiu sense Barreres'' que tindrà lloc el proper dimecres 12 de juny.

Aquest any celebren la 18a edicició d'aquesta entranyable jornada per a tothom, però en especial, per què les persones amb modalitat reduïda i necessitats especials puguin gaudir del Parc i de les seves instal·lacions en igualtat d'oportunitats.

Totes les novetats del Parc es troben ubicades en espais accessibles i adaptats.

Les portes del recinte s'obriran a les 10 del mati.

 

Per a fer l'inscripció, poseu-vos en contacte amb la Federació.

Telf. 93 340 92 00

E-mail: info@esportadaptat.cat

Requisit: Estar federat a la FCEDF.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies