El proper cap de setmana del 22 i 23 de juny de 2013 tindrà lloc el 20è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes – III Memorial Joan Palau i Francàs al Poliesportiu de l’Espanya Industrial (Parc de l’Espanya Industrial, s/n).

El horaris de la competició són els següents:

Dissabte 22 de juny:
17.00 Partit Inclusiu CEEB (Escola Arrels – Escola Maristes Sants Les Corts)
18.30 Partit Turquia – Espanya

Diumenge 23 de juny:
11.30 Partit Espanya – Turquia
13.30 Lliurament de Premis i Homenatge Jugadores de Bàsquet Catalanes JJ.PP. Barcelona’92.

Enguany la participació es destina a esportistes del sexe femení i es farà un reconeixement als paralímpics de Barcelona’92.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies