El nedador català Miguel Luque s'ha fet amb dues medalles, una d’or i una de bronze, en el XXVII Campionat Internacional Alemany de Natació Paralímpica, una de les cites més importants de la temporada que organitza anualment el Club Esportiu Paralímpic Berlín (Paralympischer Sport Club Berlin). A més, en la competició, que ha tingut lloc entre el 23 i el 26 de maig, Michelle Alonso i José Antonio Mari van penjar-se tres medalles cadascun d'ells.

Miguel Luque (S5) va aconseguir els millors registres en la prova de 50 metres braça, on va marcar un temps de 50 "75 que li va servir per fer-se amb la medalla d'or. A més, també va conquistar el bronze en els 150 metres estils, després de finalitzar en 2'49 "43. No obstant això, el català no va poder pujar al podi en la prova de 100 metres braça, on va finalitzar en la sisena posició.

La canària Michelle Alonso (S14), per la seva banda, també va estar entre les millors i va acabar emportant-se dues medalles de plata i una altra de bronze. La primera plata va arribar en la prova de 50 metres braça, on va registrar un temps de 35 "18. La segona la va aconseguir en 100 metres lliures, prova en què va marcar un bon crono de 1'04 "45. Finalment, Alonso va aconseguir la seva última medalla en la competició alemanya en els 50 metres lliures, on va finalitzar amb un temps de 30 "21.

També va resultar destacada l'actuació del nedador català José Antonio Mari (S9), qui, igual que Michelle Alonso, es va fer amb tres medalles. No obstant això, Mari va conquerir una sola plata (en 400 metres lliures, amb un temps de 4'20 "69) i dos bronzes (a 50 metres papallona i 200 metres lliures, amb uns registres de 27" 92 i 2'03 "57 , respectivament).

Finalment, l'última representant espanyola a alçar-se amb algun dels metalls en competició va ser la barcelonina Sarai Gascón. La barcelonina, que fins al moment acumula tres medalles paralímpiques-dues plates (en 100 metres braça i papallona) i una de bronze (en 100 metres lliures) – es va penjar la medalla de plata en els 100 metres papallona, prova en què va aconseguir marcar un temps de 1'11 "48.

En el XXVII Campionat Internacional Alemany de Natació Paralímpica han pres part un total de 464 nedadors amb discapacitat visual, física o intel·lectual, entre ells, 22 espanyols.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies