Si marques la casella de Fins Socials en la teva declaració de la renda, no pagaràs més ni et tornaran menys. 

Gràcies a la solidaritat de les persones contribuents que van marcar la casella de Fins Socials de la declaració de la renda, durant l'any 2012 més de 6 milions de persones que depenen gairebé del tot d'aquestes aportacions per poder sobreviure cada dia, es beneficiaran dels programes finançats pels fons procedents del Impost sobre la Renda de las Persones Físiques (IRPF).

En concret, gràcies a aquestes aportacions, que no li costen res a les persones contribuents, ja que no paguen més, ni els retornen menys del resultat de la seva declaració, es posaran en marxa en el present any 1.103 projectes socials que duran a terme 425 ONG d'acció social. No obstant això, aquests recursos resulten insuficients davant l'elevat nombre de persones vulnerables que actualment hi ha a la nostra societat.

En els difícils moments que travessa la nostra societat, hi ha milions de persones que sense l'ajuda de les ONG no podrien tirar endavant. Gent gran, persones amb discapacitat, persones malaltes de càncer i dones i joves, entre d'altres col·lectius, són els que més es beneficien d'aquesta solidaritat ciutadana que queda expressa quan es marca la casella de Fins Socials.

En marcar la casella de Fins Socials en la declaració de la renda, tu fas que les coses canviïn.

Nota de premsa 30 d'abril

Nota de premsa 18 d'abril

Nota de premsa 14 de maig

Nota de premsa 20 de maig

Nota de premsa 29 de maig 

Nota de premsa 11 de juny 

Nota de premsa 20 de juny 

 

 

L'ONCE dedica el cupó del 13 de maig i el del 17 de juny a la casella per a Fins Socials de la Declaració de la Renda.

Amb aquesta iniciativa pretén que sigui major el nombre de persones que marqui la casella del 0,7% en la seva Declaració, perquè les organitzacions dedicades a aquesta tasca social puguin fer més per les persones més vulnerables de la nostra societat.

Amb aquest cupó es pretén animar els que no opten per marquen cap de les caselles d'assignació financera (Església Catòlica o ONG) en la seva Declaració, perquè no es quedin en blanc un altre any més i, amb aquesta acció, aportin a la societat. Es tracta d'un gest solidari que no els costa res, no pagaran més, ni els van a tornar menys. A més, els que marquen només la "X" de l'Església han de saber que amb la "X" de Fins Socials ajuden també a organitzacions de l'Església que actuen en el camp de l'Acció Social.

L'ONCE, que no rep aportacions d'aquesta iniciativa, s'afegeix però a aquesta idea solidària que beneficia moltes persones, la majoria en risc d'exclusió i afectades per situacions de dificultat, i es posa al costat de les ONG i entitats d'acció social que treballen per una societat millor.

Enllaç a l'informació

Enllaç al vídeo

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies