Aquest cap de setmana, del 5 al 7 d’abril, es portarà a terme al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels, la Primera Fira dels esports Federats, on participaran un total de 40 federacions esportives catalanes, dintre de les quals estarà la nostra federació juntament a la Federació esportiva catalana de paralítics cerebrals.

Es tracta d'una fira on tothom qui ho vulgui, des dels més petits fins als més grans, podran conèixer els diferents esports que es poden practicar actualment a Catalunya i descobrir-los a través dels diferents tallers i activitats.

Durant tot el cap de setmana, els assistents podran gaudir d’activitats, exhibicions, tallers o competicions de les diferents modalitats esportives que s’ofereixen a Catalunya, dividit en tres escenaris: un per als esports d’aigua, un altre per als esports en sorra i el tercer escenari per a la resta d’esports. També hi haurà estands de les federacions participants amb tot tipus d’informació per a aquells que estiguin interessats en un determinat esport.

Divendres dia 5 està reservat a les escoles, mentre que dissabte i diumenge la fira està oberta al públic en general per un preu simbòlic d'un euro.

Serà una cita totalment innovadora i revolucionària. Vine i descobreix quin és el teu esport!

Per a més informació

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies