El passat 26 de març de 2013, en el Pavelló Municipal d’Esports de Sabadell, es va organitzar un acte d'esport inclusiu d'hoquei entre equips del club Sant Rafael i el club esportiu Gadex.

Cada club va realitzar una trobada d'exhibició entre els seus mateixos components i al final es va disputar un amistós amb equips compost per jugadors dels dos clubs.

L'acte es va obrir amb parlaments del president del Club Esportiu Gadex, Sr. Miguel Ángel Cortès que va voler destacar la importància que es conegui l'esport adaptat, especialment a Sabadell, que és on també té la seva seu l'equip de Sant Rafael.

Van intervenir el president de la FCEDF, Sr. Josep Giménez que es va mostrar molt satisfet amb l’idea de l’inclusió com a exhibició esportiva, lloc que va remarcar que l'esport ha de ser esport sense adjectius i finalment el Dr. Carlos Vilalta, metge de la FCEDF i classificador internacional de hoquei en cadira de rodes, va convidar als presents a que valoressin el meritori esforç d'aquests esportistes i va desitjar als jugadors que gaudissin d'aquest primer contacte amb els discapacitats.

Al final del matí el club de Sant Rafael havia complert el seu objectiu de mostrar al públic i als seus altres companys aquesta modalitat per a discapacitats i el més important que es pot jugar junts i que la trobada resulta vibrant i divertit. Alguns components del Gadex i del públic que van tenir l'oportunitat de jugar en una cadira de rodes elèctrica, reconeixent la dificultat que té i van transmetre als jugadors del Sant Rafael la seva admiració i respecte pel seu esport.

A la finalització de l'esdeveniment, va haver-hi paraules d'agraïment per part dels directius, entrenadors i jugadors i el club Sant Rafael va agrair al públic la seva presència i la rebuda dispensada a l'equip. Tots van coincidir que “L'ESPORT ÉS ESPORT”.

 

Imatge de mostra

Imatge de mostra
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies