L'Ajuntament de Barcelona ha lliurat els sisens premis Dona i Esport. L'entrega de premis l'ha presidit la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, que ha destacat la importància del talent femení a la ciutat. Segons Fandos, Barcelona és una gran capital de l'esport on les dones tenen un paper absolutament necessari.

 

Premi a la promoció esportiva. 

Enguany el premi Mireia Tapiador ha correspost a la basquetbolista Montse Gràcia, una pionera en el món del bàsquet femení amb cadira de rodes a Catalunya. El jurat del premi Dona i Esport ha reconegut la seva dedicació al foment de la pràctica esportiva i la seva tasca al capdavant de l'entitat UNES – FC Barcelona, de la qual és presidenta. Com a esportista, va participar en la fundació del club CEM Barcelona i va ser jugadora internacional durant més de quinze anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies