El regatista de la classe 2.4mR, Paco Llobet va concedir una entrevista a dxtadaptado.com durant els entrenaments que es van celebrar els primers dies de març a la base Iberdrola de València. L'esportista, que va participar en els Jocs Paralímpics de Londres es mostra crític amb els resultats aconseguits però amb ganes de seguir treballant amb optimisme per al seu pròxim gran repte: Rio 2016.

Una de les raons per les quals l'esportista català es mostra esperançat és gràcies al suport que Iberdrola esta proporcionant a aquest esport i que valora molt positivament. En aquest sentit afirma que "les medalles s'aconsegueixen amb treball i amb mitjans" i gràcies a Iberdrola i a les instal·lacions de València està convençut que els resultats arribessin en un futur.

Si vols llegir l'entrevista al complet visita la pàgina dxtadaptado.com

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies