El passat 9 i 10 de març a les instal·lacions aquàtiques “PACO YOLDI” a San Sebastian, es va celebrar el Campionat d’Espanya de Natació per Comunitats Autònomes, on la selecció catalana va fer una estupenda participació.

Foto: Emilio Gascón

 

A la primera sessió van destacar els nostres esportistes catalans amb records d’Espanya. El esportista Antoni Ponce en 50 m esquena S9 i el esportista Victor Villanueva 200 m lliures S8. La nostra nedadora Nuria Marqués va batre el record d’Europa en 200m esquena S9 amb un temps de (02:38,48)A la tercera sessió celebrada el diumenge 10 de març destaquem els records d’Espanya dels nostres esportistes catalans, Jayson Fabio Aramayo en 50 m braça SB7, Jose Antonio Marí en 200 m estils SM9 i Nuria Marqués en 100 m esquena S9. El nostre esportista Jose Antonio Marí ha aconseguit una marca mínima B en 50 m lliures S9 pel campionat del món.

La classificació final del campionat va ser: 1º Catalunya, 2º Andalusia y 3º Islas Canarias.

Imatge de mostra

Foto: Emilio Gascón

 

Imatge de mostra

Foto: Emilio Gascón

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies