Aquest cap de setmana, 27 de gener es donarà inici a la Lliga Catalana de Bàsquet en C.R. de la temporada 2012 – 2013.

Aquest any comptarem amb la participació de 4 equips que competiran per ser el campió de la lliga. Els equips participants són el CEM Hospitalet, el Joventut, el Unes Sant Feliu i el club Sant Nicolau, que per primera vegada participarà en aquesta competició.

Es disputaran un total de 12 partits amb enfrontaments de anada i tornada. El primer partit d’aquesta competició es disputarà aquest diumenge a les 10 del mati en casa de l’equip Sant Nicolau que s’enfrontarà al club CEM Hospitalet. La final d’aquesta lliga està prevista per al mes de maig, durant el Jocs Catalans.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies