El passat dissabte 26 de gener, es va celebrar la 2ª jornada de natació inclusiva a la piscina del Club Natació Martorell, on les federacions d’esports adaptats que celebraven la 2 Jornada de lliga van participar junt amb els clubs de la FCN que celebraven la tercera jornada comarcal en la categoria Infantils i Juniors.

En aquesta festa esportiva de natació van participar 130 nedadors de tota Catalunya pertanyents a 17 clubs.

Va ser la segona vegada que es va celebrar una competició amb aquestes característiques, on es va gaudir d’una jornada on els nedadors van competir per igual segons el temps o marca acreditada.

Aquesta competició va ser valorada positivament per els nedadors, tècnics i públic. Tot un referent per al futur organitzatiu d’esdeveniments esportius adaptats.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies