Per segon any consecutiu el Club Natació Martorell durà a terme a Catalunya una competició de natació totalment integrada. 

Aquest cap de setmana 26 de gener a les 16:00 hores es celebrarà la 2ª jornada de lliga catalana de natació inclusiva en la piscina del CN Martorell, en la que participaran nedadors de les tres federacions d'esport adaptat juntament amb nedadors de clubs de natació convencional pertanyents a la Federació Catalana de Natació.  

Us convidem a formar part d’aquesta jornada d’esport inclusiu.

 

2 Jornada de Lliga Catalana

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies