Els propers 14 i 15 de juliol de 2012, al CEM de l’Espanya Industrial, tindrà lloc la gran cita anual del bàsquet en cadira de rodes.Aquest 2012, any paralímpic, algunes de les seleccions que optaran a les medalles en l’esdeveniment de Londres, ens acompanyaran i ens mostraran tot el seu potencial previ al gran moment que porten esperant des de fa quatre anys.

Gran Bretanya, Itàlia i l’All-stars de la Lliga Espanyola són tres referents que fan que sigui memorable poder comptar amb tots ells conjuntament en un esdeveniment identitari per a la nostra federació.El quart equip serà la nostra selecció catalana, qui amb el coratge i lluita habitual farà d’amfitrió i donarà color català a un cap de setmana que es preveu màgic i inoblidable. 

Els encontres tindran lloc dissabte matí de 10 a 14h, dissabte tarda de 16:30 a 20:30h i diumenge matí, altre cop de 10 a 14h.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies