Amb  l'organització del Club Esportiu Figueres, FCTA i la FCEDF, la ciutat de Figueres va acollir al LXILXIIIè  Campionat de Catalunya absolut i el XVIè de Discapacitats que va tenir la participació dels arquers discapacitats de la FCEDF que competien al campionat català integra. Agustín Cubero Eugeni, Fernàndez i JL. Amador es proclamen nous campions.

Com Autoritats presents al lliurament de premis, van estar el regidor d'Esports Joaquim Ferrer i SalaFrancesc Altarriba nou president FCTA   i Matilde Teruel,  membre de la Junta Directiva FCEDF va lliurar la placa de la FCEDF a la presidenta Elena Garcia, del Club Esportiu Figueres, pel suport que donen a l'esport adaptat. 

A l'apartat esportiu i en la modalitat d'arc recorbat sèniors, destacar el triomf  d'Agustín Cubero -TA. Olesa- que es proclama campió de Catalunya a sumar 501 punts amb els parcial a la sèrie 253/248  amb el llançaments de 72 fletxes després de la classificació  general. Agustí va ser 7è a la general absoluta i va entrar a les rondes eliminatòries que va estar eliminat 1/4 de final. . 2n classificat Jesús Martínez -Cristianenc-  amb 493 punts. Martínez també va ser eliminat a 1/4 de final. Medalla de bronze Sergio Llamas -TA. Olesa- amb 467. En la categoria de veterans, JL. Amador es doble medallista, Or en el de discapacitat i medalla de plata al campionat integrat. En les semifinals integrat de veterans,  Amador s'imposa a l'arquer Boni Gómez -Montjuïc per 6-0. En la final a cada enfrontament Amador es queda a tan sol un punt per sumar el set i al final Gerardo Garcia -Castedefells-  guanya la final que va ser molt disputada. En arc compost Eugeni Fernàndez suma 615 punts.

Els arquers catalans viatgen aquesta setmana cap Chiclana -Cadis- Agustín Cubero, Sergio Llamas que competeixen en arc recorbat i Eugeni Fernàndez que ho farà en arc compost. Participen al campionat d'Espanya de tir amb arc per primer cop organitzat per la RFETA i serà el primer campionat integrat. Al grup estaran els tècnics: Manuel Llamas i Belen Peña.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies