Els integrants de l’expedició gallega van guanyar 4 de les 5 proves.

El passat dijous dia 28 de juny, es va iniciar el XXII Campionat d’Espanya i XXII Campionat de Catalunya Open de Tennis en C.R. 2012.

Un any més la pluja va fer presencia tenint que desplaçar les finals del Ct. d’Espanya i Open de Catalunya al Pavelló cobert del ATHC.

Tal com estava programat a les 17:30h van donar començament les trobades de primera ronda del quadre del Ct. d’Espanya, comptant amb la presencia d’un total de 24 esportistes de diferents Federacions Territorials que van estar repartits entre les diferents proves.

El divendres es va disputar el quarts de final del Ct. D’Espanya i la primera ronda del Open de Catalunya. El dissabte es van disputar les semifinals del Ct. d’Espanya on van guanyar el gallec Martin Valera i el esportista de La Rioja Juanjo Rodriguez, els quals es van disputar la final el dia diumenge, guanyant el esportista Juanjo Rodriguez.

El dia dissabte també es van disputar les semifinals de l’Open de Catalunya, de on van sortir els dos esportistes, el català Sisco Prat i el andalús Juan Ramón Ortiz,  que es disputarien la final el dia diumenge. El andalús Juan Ramón Ortiz va ser escollit esportista revelació de l’Open de Catalunya qui va ser guanyador d’aquesta competició.

La consolidació es va disputar el dilluns per la tarda i la va guanya el gallec Manuel Lopez.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies