L’atleta del Club Atlètic Barcelonès es proclama campìó d’Europa a la prova de 1.500 metres amb un temps de 4:09:88, d’aquesta manera aconsegueix la seva segona medalla, despès d’assolir aquest dilluns la medalla de plata en els 800 metres.

Abderraman ha guanyant la prova amb els ultims metres per davant del turc Cahit Kilicaslan i l’Italià Davide Dalla.

L’altre representant català Roger Puigbó, va assolir ahir la medalla de plata a la prova de 5.000 metres, la prova va ser dominada pel polonés Tomasz Hamerlak, que s’enduguè l’or amb un temps de 12:14:24, tot seguit l’atleta del Vic, Puigbó amb un temps de 12:15:81 i finalment la tercera plaça la va obtener el danès Ebbe Blichfeld

En la darrera prova en que ha participat a Stadskanaal, Holanda, en Roger Puigbó ha aconseguit la seva segona medalla d'or dels campionats. Si el dilluns passat s'imposava en la cursa de 800 m T53, avui ho ha fet en la dels 400 m T53.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies