Aquest cap de setmana passat, 17 de juny de 2012, es va celebrar a la localitat de Madrid els “Premis Joan Palau 2011”, on la nostra esportista Sarai Gascón, va rebre de mans del president de la Federació Espanyola d'esport de persones amb discapacitat física, José Alberto Álvarez, el premi Joan Palau 2011 on se li reconeix com la millor esportista d’Espanya de l’any 2011.

 

El nostre tècnic Oscar Trigo, va ser premiat amb el Premi Joan Palau al Millor Entrenador i la nostra vocal Mercedes Rios amb el Premi a les Lletres.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies