La cinquena edició dels Jocs Catalans ja ha estat una realitat i com s’esperava la vila de Santpedor ha gaudit del millor de l’esport adaptat.Noms com Loida Zabala i Alfonso Romeo (powerlifting),Dracs Guttmann (Hoquei), Martin Berchesi (ciclisme), GIDBA (petanca) i Ricard Palau (tennis taula) passaran a la història d’aquest esdeveniment que sobretot quedarà marcat pel fet d’haver pogut reunir alguns dels millors esportistes catalans (la majoria estrelles internacionals) de fins a nou disciplines esportives. Igualment exitoses van estar les exhibicions de tir amb arc, natació, bàsquet i tennis; amb uns rècords participatius. 

La jornada, celebrada el 23 de juny, ha tingut en la zona esportiva municipal de Santpedor, un espai id-il·lic per a poder respirar un ambient esportiu per tot arreu.

 

Si vols veure el vídeo dels Jocs Catalans fes click aquí

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies