El passat cap de setmana s’ha disputat a Pontevedra el Campionat d’Espanya de Natació per Clubs. Els clubs catalans han demostrat, una vegada més, que tenen en les seves files molts dels millors nedadors nacionals i que el futur és seu, ja que compten amb moltes de les promeses que ja comencen a destacar.   

 

 

Així doncs, esportistes com Jesús Collado (CN Mataró) ó Joan Giralt (CN Barcelona) van aconseguir diversos récords d’Espanya.També en va aconseguir dos la nedadora del CN Martorell, Núria Marquès, destacant a més que només té 13 anys.I destacar a Júlia Castelló, qui a més d’enregistrar una nova marca nacional en els 100 metres esquena, aconseguia marca mínima per a poder participar en els Jocs Paralímpics de Londres. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies