S’ha disputat a Mataró el Campionat de Catalunya de boccia on els esportistes de la FCEDF competint en la categoria BC4 han aconseguit uns brillants resultats.

Vasile Agache, màxim favorit per assolir el títol, ha hagut de donar el millor de si mateix per aconseguir endur-se el primer lloc.

En el primer dels encontres, Agache es desfeia d’Àlex Trullas per un còmode 12 a 0, pel què semblava que podria guanyar el campionat amb força claredat. I més, després que Trullas guanyés a Pilar Feijoo per 7 a 4, en el partit que en teoria era per lluitar per la segona plaça.Però la sorpresa va saltar en l’últim encontre, on Feijoo va superar a Agache per un ajustat 5 a 3.Amb això, es provocava un triple empat que es ressolia a favor de Vasile Agache per diferència de gols, qui assolia novament el títol de Campió de Catalunya. El segon lloc, amb el triple empat, queia del costat de Pilar Feijoo i Àlex Trullas, s’havia de conformar amb el tercer calaix del podi. Molta emoció en un esdeveniment molt espectacular per a tots aquells que han assistit.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies