L’espectacular piscina de Can LLong a Sabadell acollirà el proper diumenge 6 de maig els cinquens Campionats de Catalunya de natació adaptada.

 

Un esdeveniment d’aquesta magnitud no podia organitzar-se en millor lloc que la instal·lació de l’històric Club Natació Sabadell.En una piscina de 50 metres i homologada per a fer mínimes de cara als Jocs Paralímpics de Londres podrem gaudir dels millors nedadors paralímpics, els quals estan preparant els propers Jocs Paralímpics de Londres, adquirint ja un estat de forma alt i que alguns d’ells aprofitaran per aconseguir plaça per a participar-hi.  A la vegada, veurem com les joves promeses de la natació adaptada catalana posen en escena les seves progressions i segurament veurem joves nedadors que en un futur ens donaran grans alegries al món de l’esport adaptat.

 

Per a aquests esportistes serà l’última oportunitat per a poder fer marques mínimes per a participar en el Campionat d’Espanya de Clubs i el Campionat d’Espanya Escolar, organitzar pel Consejo Superior de Deportes.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies