El cap de setmana que ve, 28 i 29 d’abril, tindrà lloc dos dels grans esdeveniments que organitza la nostra Federació.D’una banda es disputa a El Prat de Llobregat el Campionat d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica. Sota l’organització del club Comkedem, els jugadors competiran en el Centre Esportiu Municipal Sagnier (C/ Frederica Montseny, 2-8). Els nostres representants seran els Dracs de Gutmmann i l’amfitrió Comkedem, dels quals s’espera que ens puguin donar gran alegria i espectacle a tots els assistents, tot i que el Masclets i l’Alcobendas no els hi posaran fàcil. Els encontres seran el dissabte tot el dia i diumenge al matí, en un sistema d’enfrontament de tots contra tots. Mentre es disputa el Campionat d’Espanya d’hoquei, a terres gironines, en el mític Pavelló de Fontajau (Girona), es jugarà un dels esdeveniments per excel·lència de la FCEDF, la final de lliga catalana de bàsquet en cadira de rodes.En ella s’enfrontaran els equips del CEM Hospitalet, el GAMM Joventut, el Costa Daurada i l’equip local i co-organitzador, el Mifas Esplais de Girona. La igualtat es preveu que sigui predominant i l’emoció estarà present fins al final de tots els encontres.El sistema de competició serà el de semifinals i final.Les semifinals es disputaran el dissabte al matí i la final i el tercer i quart lloc el diumenge, tots dos dies en horaris de 10,30 i 12,30h. 

Esperem que tothom pugui gaudir de la màxima emoció i espectacle que ens oferiran aquestes dues destacades disciplines d’esport adaptat.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies