El passat cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al CEM Sagnier del Prat de Llobregat. 

Els equips participants han estat els catalans Comkedem i Dracs de Guttmann, Els masclets UD Levante de València i l’Alcobendas de Madrid. L’AMB Barberà va causar baixa d’última hora al tenir la lesió d’un dels seus esportistes. 

El Masclets valencià es va mostrar tot el cap de setmana molt superior als seus contrincants, guanyant-los a tots ells, inclòs l’Alcobendas de Madrid, qui en la lluita pel primer lloc, va semblar que en algun moment podia plantar-li cara. 

Així doncs, els nostres dos equips catalans, es van disputar la medalla de bronze en el que va ser el partit més emocionant i vibrant de tot l’esdeveniment.La igualtat va ser dominant al llarg dels quaranta minuts, i únicament un gol a set minuts del final va desequilibrar la balança a favor del Dracs Guttmann, deixant el marcador final en 3 a 2. 

Tots els espectadors  van poder gaudir en el transcurs dels dos dies d’un esdeveniment del més alt nivell.

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies