Girona va acollir els recents 28 i 29 d’abril la Final de Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes.

Els participants eren el CEM Hospitalet i el FC Girona MIFAS Esplais, com a equips que havien jugat la lliga espanyola, i el GAMM Joventut i el Costa Daurada, com a primera i segon classificats de la primera fase. 

La primera de les semifinals enfrontava el CEM Hospitalet i el GAMM Joventut, d’on va sortir vencedor aquest últim equip per un contundent 95 a 15, mostrant-se com a favorit per a la final del dia següent.

L’altre semifinal, entre el Costa Daurada i el MIFAS FC Girona va resultar més igualada. Tot i això, l’equip local va acabar imposant el factor pista i es va endur el partit per 74 a 55. 

La final doncs enfrontava l’equip que arribava en millor forma, el GAMM Joventut i l’equip local i organitzador, el FC Girona MIFAS Esplais.

Tot i intentar aprofitar el camp, amb un gran ambient present, el GAMM Joventut va evidenciar la superioritat que ja s’havia vist en la semifinal, i es va proclamar campió per un parcial de  68 a 46. 

En la lluita pel tercer lloc, el Costa Daurada va superar el CEM Hospitalet. 

Un gran cap de setmana on tots els participants i assistents han pogut respirar el bo i el millor del bàsquet adaptat.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies