El recent diumenge 6 de maig s’ha disputat a la Piscina Can Llong de Sabadell, seu del mític CN Sabadell, els V Campionats de Catalunya de Natació Funcional Open d’Estiu.

 

L’esdeveniment ha comptat amb la presència d’alguns dels millors nedadors paralímpics, que van posar a prova el seu estat de forma de cara als Jocs Paralímpics de Londres, que es disputaran l’estiu vinent.

Dos dels esportistes que estaran en la cita paralímpica van ser els vencedors de l’honorífic premi al millor nedador i nedadora de l’esdeveniment.

 

El masculí se’l va endur David Levecq, del CN Sabadell, qui es va endur les proves de 50 i  100m papallona. Tampoc podem ignorar les bones marques obtingudes per Miguel Luque i Jose Antonio Marí-Alcaraz, aquest últim competint amb una lesió important.

 

El premi a la millor nedadora va ser per l’esportista del CN Barcelona, Júlia Castelló, que va guanyar les proves de 100m esquena i 50m papallona. En la primera d’elles va estar molt a prop de fer marca personal.

En la categoria femenina hem de destacar també el bon paper de Sarai Gascón.

 

Però no tot va ser destacat per als esportistes d’alt nivell, també van brillar les noves promeses de la natació adaptada catalana. Núria Marqués, Victor Villanueva, Pau Majó o Oscar Salguero, van ser algun dels noms que van deixar registre i que poc a poc els anirem coneixent cada vegada més.

  

Finalment destacar i agrair al Club Natació Sabadell la col·laboració en l’organització, demostrant la gran professionalitat d’un dels clubs més històrics de la natació.

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies