La Marató de Barcelona d'enguany ha estat tot un èxit per a la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física. El gran nombre de participants en les categories de handbike i cadira de rodes ha superat totes les previsions i ha demostrat el bon fer organitzatiu en aquesta prova.

 

El guanyador de la prova ha estat el francès Ludovic Narce, just davant del català Francesc Solà, acabant el podi l'andalús Gustavo Molina.

En la categoria de peu, Jose Antonio Castilla es va quedar a les portes de la mínima per als Jocs Paralímpics de Londres, tot i demostrar trobar-se en bona forma per a aconseguir aquesta fita.

 

Finalment, el gran plat fort va anar a càrrec d'Abderrahman Ait Khamouch, el qual buscava una mínima per a la classificació per als Jocs Paralímpics, però el seu esperit ambiciós va fer que aconseguís un nou rècord del món en Marató. L'atleta de la FCEDF va marcar un temps de 2.25.43,l'anterior record del món estava en 2.27.04, i a més quedant el 18è classificat, on han participat gaire be 20.000 atletes.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies