Jose Mari Alcaraz, Jesus Collado, David Leveq i Sarai Gascon s’asseguren  la plaça per a les properes paralimpíades després d’ aconseguir  les marques mínimes exigides pel Comitè Paralímpic Espanyol en el Campionat d’Espanya de CC.AA. que es va realitzar a Castelló. Aquest quatre nedadors catalans estaran segurament acompanyats per Miquel Luque i Julia Castelló que van aconseguir mínimes B. 

La següent cita important serà el 21 i 22 d’abril, durant la celebració del Open Internacional de Tenerife, competició que es realitzarà després d’una concentració de 10 dies on assistiran tots els nedadors de la selecció espanyola.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies