El passat 10 de març s'ha celebrat el Campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques a Castelló i on la selecció catalana formada per 30 nedadors de les tres federacions d'esport adaptat (FCEDF, FECPC i FCECS) han tornat a revalidar el títol de campió d'Espanya amb una amplíssima avantatge.Per part de la nostra federació van ser 16 els nedadors convocats, i els resultats individuals són més que destacables.

Per començar van aconseguir mínima A per participar en els Jocs Paralímpics de Londres Jose Mari Alcaraz (400 lliures), Jesús Collado (400 lliures), Sarai Gascón (50 lliure) i David Leveq (100 papallona).

A més es van aconseguir diverses mínimes B: Miguel Luque (50 braça), Sarai Gascón (100 papallona i 100 braça), Jose Mari Alcaraz (50 lliures) i Julia Castello (100 esquena) qui a més va realitzar un fantàstic Record del Món (200 esquena).

Es van batre 5 rècords d'Espanya, Joan Giralt en 50 esquena i 100 esquena, Miguel Luque en 200 braça, Núria Márquez en 50 esquena i 200 esquena.

En total van ser 47 medalles (31 d'or, 10 de plata i 6 de bronze), de les quals 4 d'or i 1 de plata van ser aconseguides en les proves de relleus, tant masculines com femenines.

Així mateix cal destacar la diversa participació dels nostres nedadors promeses, que malgrat la seva edat han competit com absoluts, i que han demostrat el gran nivell i la progressió que s'estan tenint en els últims 2 anys. Molts han aconseguits les marques mínimes per participar en el Campionat d'Espanya Escolar que es celebrarà al juliol.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies