La tercera jornada de lliga catalana d'hoquei en cadira de rodes elèctrica ha mostrat un nou exemple de la gran igualtat existent els els equips del Comkedem de Barcelona i els Dracs Guttmann.

 

 

El resultat final de 1 a 2 reflecteix el què ha estat l'enfrontament entre dos equips que estan preparant el proper Campionat d'Espanya que es disputarà a El Prat de Llobregat i que el seu estat de forma és òptim per afrontar aquest esdeveniment amb el màxim d'aspiracions.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies