Aquest passat cap de setmana es va realitzar la Marató Internacional de Granollers, on la nostra federació va estar representada pels nostres esportistes Roger Puigbó i Jordi Madera que van participar en cadira de rodes, quedant com campió i sotscampió respectivament en aquesta categoria. Dintre de la categoria d’absoluts cal destacar la participació del nostre esportista Abderramán Ait Khamouch, qui va aconseguir una de les millors marques a nivell mundial de discapacitats (1h 8’). També destacar, en aquesta categoria, la participació de Castilla que va aconseguir el lloc 45è amb una marca personal de (1h 14’).

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies