Aquest passat cap de setmana es va realitzar a la localitat de Los Ángeles, a l’estat de Califòrnia, el Campionat del Món de Ciclisme Paralímpic en Pista, on va destacar la participació del nostre esportista Juanjo Mendez (classe MC1), que va aconseguir la medalla de plata en les proves de persecució celebrades a la segona jornada de competició. El català va marcar el millor crono en la ronda classificatòria, però no va poder superar en la final al britànic Marc Lee. També cal destacar la participació de la nostra esportista Raquel Acinas (WC2) que va aconseguir quedar en quart lloc en la modalitat de persecució i quinta en la prova de 500 metres.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies