La Federació Catalana –uniesportiva-  de tir amb arc, dona per acabada la Lliga Catalana després de 3 jornades disputades i no de quatre, com estava  previst. No poder disposar d’una instal·lació per completar la quarta jornada -com indicava el calendari-, la FCTA dona per finalitzada la Lliga Catalana de sala. De les tres jornades disputades, son seleccionades les dues millors tirades. Els arquers  discapacitats del la FCEDF participen integrats als calendari esportiu català de tir amb arc.

Jesús Martínez  en la categoria sènior guanya la lliga Catalana adaptada al sumar un total 1017 punts en les dues millors tirades  516/501. 2n lloc va ser per Sergio Llamas 507/500 i un total 1007 punts. 3er lloc Josep Lluís Amador 943 punts a les millors jornades 477/466.  4r lloc Jesús Valladolid 887 de 423/464. 5è Agustí Cubero total 801 punts en les dues jornades 435/366.  A la categoria femenina Marta Alarcón es la guanyadora amb 523 punts en les tirades 320/203. En categoria Novell Hèctor García suma 513 punts.En arc compost Eugeni Fernàndez guanya amb 1128 punts en un doblet 564 punts a les dues millors tirades.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies