Resultats dispars dels arquers Paralímpics a la 3ra jornada de tir amb arc en sala que es va celebrar a Barcelona i Tarragona.

Set arquers amb discapacitat participen a les línea de tir de Barcelona i Tarragona a la 3ra jornada de sala de tir amb arc valedor per la lliga catalana absoluta on els resultats van estar per sota del seu nivel.

En arc recorbat el millor ha sigut Jesús Martínez sumava 501 punts que està mostrant la seva capacitat millorant cada dia la técnica i mostrant que de seguir aquesta progressió ens donarà moltes satisfaccions. En 2n lloc es classifica Sergio Llamas amb 500 punts. A la tercera plaça JL. Amador 466. Jesús Valladolid ho feia al 4r lloc amb 464. Agustín Cubero amb 366 punts

En arc compost Eugeni Fernàndez millora la seva marca del provincial de Girona aconseguint 564 punts a les sèries 281/283 mostrant també el seu nivell.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies