El dimecres 28 de desembre va tindre lloc a l’Auditori UNNIM de Manlleu, la presentació del documental de TV3 titulat: “Soufian, el nen que volia volar” i que tracta del procés de superació d’aquest noi, resident a aquella població Osonenca.

En aquest documental que emetrà TV3 el dilluns 2 de gener a les 10.30 de la nit, es narra com en Soufian, doble amputat de cames i amb problemes a les mans, per mor d’una malaltia congènita, avança en la seva integració i adaptació, sobretot a partir d’una trobada amb el seu ídol, Leo Messi, i de la seva integració a l’escola de bàsquet en cadires de rodes de la FCEDF.

És una visió molt fefaent de la importància de l’esport en les persones amb discapacitat i fem vots perquè TV3 segueixi mostrat la nostra realitat.

Acompanyem una fotografia feta a la fi de l’acte de presentació on si poden veure la majoria de persones que intervingueren en el documental, entre les qual els nostres tècnics Paco Ordoño i Oscar Trigo.

Podeu veure el vídeo aquí

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies