A Tarragona es realitzen activitats aquàtiques, activitats de boccia i activitats multi esportives com fitness-salut. En què consisteixen?

 

Activitats aquàtiques

El medi aquàtic proporciona  molts beneficis difícils d’aconseguir fora    d’aquests medi per moltes persones amb tot tipus de limitacions físiques i funcionals. Utilitzem el medi per poder assolir un bon nivell de condició física i una millora de la qualitat de vida. 

 

Activitats actuals:

Activitat aquàtica Fundació Esclerosi Multiple

 

Boccia

Esport similar a la petanca, amb diferències en el terreny de joc, material i normativa. Poden practicar-lo persones amb grans discapacitats.

 

Activitats multi esportiva

Activitats variades adreçades a la millora de la condició física general , amb total adaptació d’activitats i materials. 

 

Aquestes activitats es realitzen de forma setmanal a diferents instal·lacions de la ciutat. Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon 933 409 200 o promocio@esportadaptat.cat

 

Hospi Sport Barcelona

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies