Abans d'acabar aquest any, són moltes les cites a les quals haurà d'assistir la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física. Dues d'elles es celebraran a Madrid durant les dates de 26 al 30 de desembre, ambdues en l'esport de natació. La primera serà la concentració del Programa Axa de promeses paralímpiques, on acudiran Victor Villanueva i Núria Márquez acompanyats del tècnic Ricardo Blanco i la segona serà la concentració de Tecnificació de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, en la qual acudiran Pau Majó, Oscar Salgueiro, Albert Martinez, Sohaid Essaban i Ana M ª Montero acompanyats de la Coordinadora de Natació de la FCEDF Maria Folgado.

Per tant seran 9 els representants catalans que viatjaran fins a la capital espanyola per participar en aquests programes que donen bona mostra del nivell que estan assolint els més joves nedadors, que des de fa un parell d'anys estan al capdamunt de l'elit nacional.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies