La  localitat de Torrefarrera (Lleida) va acollir la 3ra jornada de Lliga Catalana de tir amb arc en sala que van tenir una brillant participació a prop de 80 arquers, -22 arquers del Tir Arc Olesa- entre ells, cinc esportistes amb discapacitat.

En arc recorbat sènior, que es va fer a la distancia  de 18 metres i amb llançaments de 60 fletxes repartides en dues sèries de 30 fletxes, el millor català va ser Sergio Llamas amb 489 punts. En 2n lloc JL. Amador amb 477. Jesús Valladolid es situa com 3er millor amb 437 punts i en 4r lloc Agustin Cubero finalitzava amb 370. La femenina Marta Alarcón sumava 320 punts  

Tir Arc Olesa

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies