Brillant actuació aconseguida per l'equip dirigit per Marina Bronchales en el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de tennis celebrat a Santander (Cantàbria).

 

L'equip format per Elena Jacinto, Jose Luis Montoya i Francesc Prat va aconseguir el tercer lloc després de superar al país basc en el partit per la medalla de bronze, on Jacinto i Prat es van endur ambdós partits en el tie-break final.

En aquest esdeveniment, catalunya comptava amb la baixa del seu jugador internacional, Quico Tur, que es troba lesionat. Això encara fa més meritòri l'èxit aconseguit

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies