La tercera concentració del projecte Banyoles, celebrada el passat cap de setmana, ha tingut com a convidat de luxe el tècnic coreà de la Federació Catalana de Tir amb Arc, una de les persones que millor coneix els secrets d'aquests disciplina esportiva

 

 

Un total de sis esportistes i tres tècnics van formar part d'aquesta concentració de tir amb arc adaptat  a la ciutat gironina de Banyoles. En un ambient fabulós, tots els nostres esportistes van poder gaudir tant de les demostracions pràctiques com de les xerrades teòriques.

Una gran experiència que procedirà d'una altra concentració el dia 8 de gener per a planificar un treball de futur que millori de progressió dels tiradors catalans.

Imatge de mostra

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies