Amb motiu del dia internacional de la discapacitat, el 3 de desembre, des de fa 3 anys es realitza aquesta ofrena floral davant el monument ubicat a les Llars Mundet, que te el nom de “Superació” i que va ser aixecat en homenatge als esportistes paralímpics.

HORARI:

  • 12,00h. Convocatoria davant el monument Superació a Llars Mundet
  • 12,05h. Benvinguda i parlaments
  • 12,20h. Ofrena floral
  • 12,25h. Fotografia de grup

12,30h. Cloenda

Com ve sent habitual en els últims anys es commemora el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, impulsat pel conjunt de federacions (FCEDF, FECPC, FCECS, ACELL i FESC), es retrà un homenatge als seus esportistes i exesportistes. Una ofrena floral i breus parlaments al monument a l'esport per a discapacitats erigit a les "Llars Mundet" de Barcelona, bressol fa 50 anys del nostre esport.

L'esmentat monòlit, el nom del qual és 'Superació' defineix l'esperit dels que formen part d'aquestes grans famílies federatives, congrega els diferents representants

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies