Ahir a la nit, 1 de desembre de 2011, Fundació  prevent va entregar un any més els seus premis a les persones més destacades del món de la discapacitat.

  

 

 

 

En aquesta edició el premi que dediquen a l'esport adaptat va recaure a l'Escola de bàsquet de la FCEDF, formada per esportistes menors d'edat  que amb el seu esforç i sacrifici s'estan guanyant el futur en el món de l'esport adaptat.

L'aposta de la federació per aquesta escola rep d'aquesta manera una recompensa i mostra que el camí seguit és el correcte.

 

Molta sort per a tots aquests futurs campions i molts agraïments a la Fundació Prevent

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies