El 9 de febrer de 2010 la Fundació Luis Vives ens va comunicar que vam ser una de les entitats escollides per a participar al seu programa TQM-B, a través del qual donen suport a entitats sense afany de lucre per a poder accedir a la certificació, a través del model EFQM (European Foundation for Quality Management).

Des d’aquest moment es nombra un comitè de qualitat que seran els encarregats de liderar tot el procés i assistir a la formació facilitada per la Fundació, en diferents cursos a València i Barcelona. Així mateix, compta amb el suport de la Fundació Grupo Develop a la segona fase del procés.

El 28 de juny de 2011 la nostra entitat va ser auditada per auditors amb coneixements sobre entitats sense ànim de lucre i van realitzar l'informe de validació corresponent.

El procés culmina amb l’obtenció del reconeixement extern de l’entitat certificadora Bureau Veritas, qui atorga el certificat de qualitat EFQM 200+.

Aquest guardó respon al bon funcionament de l’organització. Aquest, de fet, és l’objectiu del model EFQM, basat en la millora continua.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies