La 88ena edició de la popular cursa de la Jean Bouin ha convocat un total de vuit esportistes amb discapacitat física que competien en les modalitats de cadira de rodes i de handbike.La prova, que es va desenvolupar en un recorregut d’aproximadament 5 quilòmetres, va tenir una gran afluència de públic, ja que es disputa a la vegada que la popular cursa, on participen alguns dels millors corredors internacionals. En la categoria de cadira de rodes, la participació de Roger Puigbó i Jordi Madera, va donar un gran nivell, i la disputa entre ells dos va finalitzar en un final molt ajustat, on Puigbó va superar al seu company amb un temps de 12’ 15” 04, pels 12’ 16” 18 de Jordi Madera. En tercera posició i completant el podi, va arribar l’atleta del Cluc Atlètic Nou Barris, Richard Mais. En la categoria de handbike, el vencedor va ser l’experimentat corredor Oscar Gimenez, qui va mostrar la  seva superioritat davant dels altres dos esportistes que el varen acompanyar en el podi, els catalans Francisco Javier Lopez i Alejandro Sandoval. Gimenez, va finalitzar la prova amb un temps de 10’20”04. Finalment destacar l'atleta dempeus Abderrahman Ait Khamouch que participant en la prova d'elit va quedar en una molt meritòria 14ena posició, competint contra els millors esportistes sense discapacitat.

El seu registre es va parar en 32'45", a únicament 2'40" del vencedor de la prova.

 

D’aquesta manera, la 88ena edició de la Jean Bouin va presenciar un gran espectacle d’esport adaptat.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies