La primera jornada de lliga Catalana, disputada a l'escola Sagrat Cor de sarrià, va enfrontar els equips de Dracs Guttmann i Comkedem de barcelona. L'emoció i el gran nivell va ser la gran conclusió que es va poder treure de l'encontre.

 

 

 

la primera part va tenir com a dominador el Comkedem, sobretot en la figura de Pau Sagarra, anotador dels quatre gols que posaven un clar 4-0 en la mitja part.

En la segona, però, van canviar les coses i els Dracs Guttmann van retallar distàncies fins a un marcador de 4-3. A partir d'aquest moment, l'alternança va ser-hi fins al final, on finalment es va endur la victòria l'equip local del Comkedem per 6-4.

 

Enhorabona als dos equips pel gran espectacle ofert!

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies