Quico Tur, tenista de la FCEDF, es va proclama vencedor de l'Open 500 de la Comunitat valenciana d'aquest any 2011 després de superar a Caverzaschi en 3 ajustats sets per 3-6, 6-3 i 10-4.

 

 

 

Aquest Open va destacar per disputar-se a la vegada que el torneig ATP 500. D'aquesta manera, com destacava Tur, els esportistes van poder gaudir d'una gran organització i a la final van assistir-hi un nombre molt gran d'espectadors, que van gaudir del gran espectacle ofert pels dos millors tennistes nacionals del moment.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies