Els regatistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Miki Gómez i Paco Llobet han estat escollits per l’equip espanyol per formar part de l’expedició que participarà als Jocs Paralímpics de Londres 2012. Un any abans de la disputa de la cita a la capital anglesa.

 
Aquesta setmana, a València, s’ha presentat l’equip estatal, que estarà integrat per set navegants. Llobet i Gómez competiran en la categoria 2.4mR, juntament amb l’alacantí i gran rival d’ambdós al llarg de la temporada, Rafa Andarias.  

Fa pocs dies Espanya va aconseguir el bitllet per als Paralímpics al Campionat del Món, celebrat a Wyemouth (Anglaterra), amb destacada actuació dels dos regatistes catalans.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies