La petita regió d’Esclanyà va ser l’escenari, el passat cap de setmana, del LX Campionat de Catalunya absolut i XV per a discapacitats. Un certamen que va coronar Agustí Cubero i Eugeni Fernàndez com els nous campions autonòmics. El fort vent de la jornada, tot i que per aquestes contrades del Baix Empordà ja és habitual, va ser protagonista i va afegir un plus de dificultat als participants.

 
La competició va aplegar 127 arquers, dels quatre eren de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Cubero, del TA Olesa, va sumar 458 punts, molt destacat del seu company d’equip i expresident de la FCEDF, Josep Lluís Amador,que va obtenir 431 punts. En tercera posició va acabar Jesús Martínez, del Cristianenc, amb 371 punts.

En arc compost, des de fa un temps, hi ha un pilar, Eugeni Fernàndez. El també membre del Cristianenc es va alçar amb la victòria final amb 585 punts, resultat que li va valer per acabar en 17è lloc a la classificació absoluta. Un certamen que va arribar dies després que el català debutés en un Campionat del Món, celebrat a Torí (Itàlia), amb una notable actuació.

El propi Amador com a assessor de la presidència de la FCEDF va lliurar al club organitzador, Club Arquers Esclanyà, una placa de l’ens federatiu pel seu suport a l’esport de persones amb discapacitat.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies