Les ciutats Gironines de Banyoles i Porqueres inicien els preparatius per al què serà un cap de setmana ple d’activitat esportiva. Les dates en qüestió seran els dies 17 i 18 de setembre, moment en què es disputarà la segona edició del Campionat de Catalunya de Handbike, coincidint amb la Travessia de l’Estany. Així doncs, l’espectacle està garantit.

 

 

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat, organitzadora de l’esdeveniment, ha confeccionat un calendari que comença amb la prova en ruta el dissabte al matí i la prova en contrarellotge el diumenge.

La primera es correrà en l’emblemàtic entorn de l’Estany, entre les poblacions de Porqueres i Banyoles. I a part del recorregut de federats, n’hi haurà paral·lelament un de més popular anomenat promoció, a l’abast de qualsevol usuari.

La segona prova tindrà lloc exclusivament a la vila de Porqueres.

 

Gracies a la Ufec i al Ministeri de Sanitat i Política Social, la Federació disposa d’una dotació de cadires de competició que posarà a disposició dels competidors inscrits que no en tinguin una de pròpia.

 

 

 

Així doncs, l’èxit de l’esdeveniment està garantit.

 

    

Per a més informació podeu contactar a: secretariatecnica@esportadaptat.cat ó  933409200.

(per a la prova de promoció, la FCEDF disposa d’un nombre limitat de handbikes que podrà llogar als usuaris que sol·licitin)

 

Tríptic de l'esdeveniment

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies